4 til 26400!

Nå er Stjernekamp igang! Husk å stemme på Atle mot slutten av sendingen! Atle står snart på scenen, og dette blir spennende! Vi vil ikke ha Atle på bunn 3 denne gangen også, så husk tallet 4 til 26600!

Én kommentar

Monica

06.10.2013 kl.12:50

Yo! Jeg er nesten blitt fast leser siden din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Sorry for det. Det har egentlig ikke vært noen good årsak til at jeg ikke har komentert før, så jeg har litt dårlig samvittigheit for å ikke ha gjort det før. Fordi denne blogggen er drit fin, og du fortjene å få all komplimenter du kan få for denne blogggen!! Dette er faktisk en av de beste sidene på blogg.no etter min mening og den er helt sannferdig. Jeg blir nesten helt sjalu av å lese denne blogggen og jeg skulle av og til ønske at det var min bloggg!!!!! Hahaha!!!! Jeg brukte å blogge før, men jeg stoppet å blogge fordi jeg fikk så mange frekke kommentarer fra frekke personer. Om du får frekke kommentarer fra drit frekke personer, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de drit frekke. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en konk som kommentarlenke jeg akkurat har blitt med på. Det er sånn at du kan vine en premie om du svarer på noen sprsml. Det er veldig koselig å være med på etter min mening, fordi noen ganger har man flaks å da vinner man. En gang var jeg heldig i et skolelotteri. Det var veldig gøy. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i konkurransen. Keep bloggin!

Christine

02.11.2013 kl.22:10

Sitter å gråter,Atle er ute av stjernekamp :(

Skriv en ny kommentar

Atle Pettersen sin fanblogg

Atle Pettersen sin fanblogg

22, Nittedal

Dette er en FANblogg for Atle Pettersen. Her kommer det til å være nyheter, bilder, fakta og annet om Atle. Siden er ikke styrt av Atle selv. Har dere spørsmål må dere gjerne sende en mail til atlepettersenblogg@hotmail.com:)

Kategorier

Arkiv

hits