Atle på Julemorgen! :)

Hei!

Håper dere alle har hatt en fin julaften, og at dere får en fortsatt fin romjul!! :) I morgen, 27.desember, er Atle gjest på Julemorgen på nrk super! :) Der skal han synge, prøve å sette ny rekord i "Julekula-konkurransen", og svare på spørsmål! Dere kan lese mer om besøket på denne linken, og der kan dere også sende inn spørsmål :) Hvis dere er heldige svarer kanskje Atle på deres spørsmål :)

http://nrksuper.no/super/julemorgen/still-sporsmal-til-atle-pettersen/

Jeg fant også en sak om norske kjendiser som drar hjem til mor i julen! Der hadde de blant annet intervjuet Atle og hans mor. Dere kan lese om det på denne linken, og intervjuet med Atle står helt nederst :)

http://www.dagbladet.no/2011/12/25/magasinet/jul/kjendiser/19539610/


Foto: Lars Myhren Holand

I dag har forresten Atle konsert på Parkbiografen i Skien! Konserten starter klokken 22.00! Og det er en ordentlig konsert! :) Jeg skal dit, så skal forsøke å ta noen bilder til bloggen :)

4 kommentarer

Solveig

26.des.2011 kl.15:23

Hei :-) Jeg har sendt mail til deg på bloggmailen. Trenger svar fort :-D

Fin blogg, btw !

Tina P

26.des.2011 kl.15:24

Så kult:) Skal dit i dag jeg også:)

anetteou

26.des.2011 kl.16:34

Oi, det må jeg få med meg :D Kos deg på konsert i dag! <3

Nadja

27.des.2011 kl.19:23

HOPPAS DU FÖRSTÅR SVENSKA :)

Hej, jag undrar om du skulle vilja länkbyta med mig, min Michael Jackson blogg skriv gärna ja eller nej på min MJ blogg tacksam för svar.

Kram och God Jul önskar Kingofpop4-ever.tk <3

Skriv en ny kommentar

Atle Pettersen sin fanblogg

Atle Pettersen sin fanblogg

20, Nittedal

Dette er en FANblogg for Atle Pettersen. Her kommer det til å være nyheter, bilder, fakta og annet om Atle. Siden er ikke styrt av Atle selv. Har dere spørsmål må dere gjerne sende en mail til atlepettersenblogg@hotmail.com:)

Kategorier

Arkiv

hits