Atle og Marianne videre til finalen! :D

Hei!

Etter en spennende semifinale i går, ble det klart at Atle og Marianne er et av parene som skal kjempe om den store pokalen neste uke! :D De danset først en nydelig rumba! Jeg satt i salen, og jeg fikk tårer i øynene:) Dommerne var (igjen!) veldig uenige i hvordan Atle hadde klart dette! Trine var litt skeptisk, mens Tor var fra seg av begeistring. Det førte til to åttere og to niere, og 34 poeng! Så var det klart for samba! Denne dansen danset Atle og Marianne i program 5, noe som gav 32 poeng! Nå hadde de forbedret seg veldig, og i mine øyne var sambaen nærmest perfekt!!! Men, dommerne finner vel alltid noe å pirke på, og under denne dansen var det Tor som var den strengeste. Men selv om Tor gav "kun" 8 poeng, ble det også en nier, og to tiere, og dermed 37 poeng! Sammenlagt ble det hele 71 poeng, og førsteplass på dommerlista! :D

Både Atle og Marianne var veldig fornøyde, og håpet de skulle slippe danseduell! Det gjorde de! :D Etter en spennende danseduell ble det klart at paret Atle og Marianne skal møte i finalen, er Kari og Egor! Dette blir spennende! :)


Et veldig fornøyd dansepar! :) Foto: Joakim S.Enger, varden.no

Neste uke er det klart for finale, og dermed 3 danser! Atle og Marianne skal danse engelsk vals (med samme låt og koreografi som i første program), cha cha og showdans! :)

Hva synes dere om semifinalen?:)

3 kommentarer

Frida <33

06.nov.2011 kl.23:22

Har ikke fått sett det ennå :/ Men satser på og få sett opptaket mamma tok opp, i morgen.

Jeg må Ærlig innrømme: Atle er den første og eneste personen/kjendisen jeg har vært fan av :)) <3

Ragnhild Isabella

07.nov.2011 kl.07:38

Atle og Marianne var RÅÅ som vanlig:) De håper jeg vinner hele skal vi danse ;)

anetteou

07.nov.2011 kl.14:37

De var utrolig flinke, som vanlig! Satser på seier neste uke, og håper at alle som heier på Atle og Marianne stemmer masse! :D

Skriv en ny kommentar

Atle Pettersen sin fanblogg

Atle Pettersen sin fanblogg

20, Nittedal

Dette er en FANblogg for Atle Pettersen. Her kommer det til å være nyheter, bilder, fakta og annet om Atle. Siden er ikke styrt av Atle selv. Har dere spørsmål må dere gjerne sende en mail til atlepettersenblogg@hotmail.com:)

Kategorier

Arkiv

hits