Travel helg for Atle!

Hei!

I helgen har Atle spilt to konserter. På lørdag spilte han i Mandal under Skalldyr-festivalen, og på søndag spilte han på Jessheim under Jessheim-dagene. Han fikk mye skryt fra fansen etter begge stedene. Jeg var på Jessheim, og det var mye liv der! Det var veldig mange folk, og Atle fikk med seg publikum fra første sang! Det jeg synes var veldig bra med konserten var at Atle sang litt flere sanger enn bare sangene han sang under x-factor. Han sang blant annet "Splitter Pine" og "I don't wanna be". Det låt veldig bra!! :)

Jeg spurte Atle hva han synes om å spille på Jessheim, og han svarte at det var helt fantastisk! Han synes det var et supert publikum, og han vil gjerne komme igjen snart! Han vil også få frem at Mandal var helt supert, og at det alt i alt var en veldig bra helg! Han sa også at han må bytte litt på låtene, og snart blir det jo bare egne låter!

Jeg snakket også litt med Robin angående Skal vi danse og Atle. Han synes det er morsomt at Atle skal være med der. Men han tror han kommer til å sitte å le hver lørdag. Han aner ikke hvordan det kommer til å gå, for han har aldri sett Atle danse. Under x-factor visste han jo at Atle kunne synge. Men, han tror det blir veldig morsomt, og skal sitte i salen å heie! :)

Her kommer noen bilder jeg tok på søndag!:
Var dere på noen av Atle sine konserter i helgen?:) Hva synes dere?

2 kommentarer

KV

16.aug.2011 kl.23:10

Jeg fikk dessverre ikke sett Atle på Jessheim i helgen, så tusen takk for at du blogget om det! :) Det var fine bilder også! :) Gleder meg veldig til å høre de nye sangene som snart kommer. Må nok følge med på Skal vi danse ja! Blir ikke overrasket om han gjør det bra der også...

Lene

17.aug.2011 kl.11:39

Kan absolutt skrive under på at lørdagens konsert var fantastisk :-)

Skriv en ny kommentar

Atle Pettersen sin fanblogg

Atle Pettersen sin fanblogg

20, Nittedal

Dette er en FANblogg for Atle Pettersen. Her kommer det til å være nyheter, bilder, fakta og annet om Atle. Siden er ikke styrt av Atle selv. Har dere spørsmål må dere gjerne sende en mail til atlepettersenblogg@hotmail.com:)

Kategorier

Arkiv

hits